Borka i Viktor u  vezi?

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borka i Viktor u vezi?

Iako već godinama tvrde da su samo prijatelji, glumica Borka Tomović i njen kolega Viktor Savić već nekoliko meseci uživaju u ljubavnoj romansi.

Viktor Savić i Borka Vučić sve više vremena provode zajedno. Iako tvrde da između njih ne postoji ništa sem prijateljstva, sumlja se da su već mesecima u tajnoj vezi.

- Borka i Viktor su nakon upoznavanja bili dobri prijatelji, međutim, vrlo brzo su između njih počele da se javljaju druge emocije. Nije im >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trebalo mnogo da shvate da ne mogu da se bore protiv svojih osećanja, pa su uplovili u vezu. Ali, pošto su oboje javne ličnosti, odlučili su da je najbolje da svoju ljubav sakriju od javnosti pa su i dalje svuda pričali da su samo prijatelji Teško je biti sa nekim, a to skrivati. Jednostavno, počelo je da ih opterećuje što ne mogu da se zagrle ili poljube kada to požele. Na kraju, nisu mogli da podnesu pritisak, što je videlo nekoliko ljudi koji su se zatekli u klubu Pozorišta „Boško Buha“ nakon odigrane predstave ‚‘Vasilisa prekrasna‘‘, u kojoj igraju zajedno. Kao i svaki put, sedeli su, pričali uz piće, a onda je Viktor poljubio Borku. Pretpostavljam da su se opustili jer ih nije posmatralo mnogo radoznalih očiju. Nakon što su popili piće, zajedno su napustili pozorište, rekao je za Alo dobro obavešteni izvor blizak ovom paru i dodaje da su tako jedno vreme uspeli da funkcionišu, ali da je napetost počela da im smeta.

Viktor Savić prevario devojku sa Mirkom Vasiljević!

Glumac Viktor Savić ponovo pred sudom

Čola otkrio najveće ljubavi

Viktor Savić se nije javljao na telefon a u ekspresno kratkom razgovoru, mlada glumica je rekla:

- Svašta! - bilo je prvo što je glumica izgovorila, a na pitanje kako komentariše informaciju da su viđeni kako se ljube u kafiću pozorišta u kojem rade, Borka je odlučila da prekine razgovor.

- Ja sam na probi. Zdravo, rekla je pre nego što je spustila slušalicu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.