Boki 13 u crnoj venčanici kao model na reviji

Izvor: S media, 13.Apr.2010, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 u crnoj venčanici kao model na reviji

Drugo veče revije Jacobs Fashion Selection završeno je revijom kolekcije Maje Marukić. Kreatorka se predstavila kolekcijom „Twisted Angels". Inspirisana božanskom lepotom žene, kreatorka upliće lepotu žene u savremeni kostim.

Različitost modela naglašava i različitost žena,a ističe nežnost, senzibilitet i lepotu kao elemente koji su prisutni u svakoj od nas. Kolekcija je izrađena od svile, muslina, francuske čipke, obogaćena ručnim radom: swarovski kristalima, perlama, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vezom, perjem... Kreacije Maje Marukić modnom pistom su prošetale i pevačice Jelena Kostov, Maja Nikolić, Vesna Đogani, Jellena i Olja Crnogorac. Najveće iznenađenje publike izazvao je niko drugo do Boki 13 pojavivši se u raskošnoj, crnoj haljini sa velikim perjem u kosi.

Celokupan priihod od ove revije namenjen je Društvu za cerebrarnu i dečiju paralizu u Sremskoj Kamenici, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu specijalizovanog vozila. Izvor: Lepotaizdravlje.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.