Blejk Lajvli zvanično proglasila početak sezone džempera

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Okt.2023, 17:30

Blejk Lajvli zvanično proglasila početak sezone džempera

Temperature su i dalje visoke za ovo doba godine, ali poznata glumica je uveliko u jesenjem fazonu. Blejk Lajvli zvanično proglasila početak sezone džempera.
Nakon što je ranije ovog meseca obukla veliki žuti džemper, Blejk je u četvrtak obeležila zvanični početak sezone džempera u zdepastom bež pletenom puloveru.
Blejk Lajvli zvanično proglasila početak sezone džempera u modelu koji je u modi ove jeseni Glumica je izašla sa suprugom Rajanom Rejnoldsom da proslavi rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njihovog druga Hjua Džekmana. Za tu priliku, Lajvli je nosila džemper sa rol kragnom, koji je uparila s izbledelim farmerkama, smeđe-crnim ravnim čizmama i raskošnom torbom od tvida. Dodala je crne naočare za sunce i skupila kosu u neurednu nisku punđu. Sadvršen jesenji autfit.
Njen suprug Rejnolds takođe je odabrao džemper za jutarnju rođendansku šetnju, ali je njegov imao prikaz kauboja koji jaše konja. Džemper je upario s kaki pantalonama i belim patikama, a na glavu je stavio sivu kapu. Slavljenik, koji je napunio 55 godina, bio je u ležernom izdanju, crnoj trenerci koju je upario sa sivim duksom, crnim patikama bejzbol kapom.
Veliki prijatelji Rejnolds i Džekman dele blisku vezu zahvaljujući svojim ulogama u Marvelovom univerzumu (Deadpool i Wolverine, za neupućene). Njih dvojica takođe zajedno glume u predstojećem Deadpool 3, iako je snimanje stavljeno na čekanje kada je SAG-AFTRA štrajkovao ovog leta.
Iako prijatelji trenutno nisu zajedno na snimanju, i dalje im je prioritet da provode vreme zajedno. 1. oktobra, ekipa je umalo razbila internet tako što se pojavila na utakmici Njujork Džetsa protiv Kanzas Siti Čifsa zajedno sa Tejlor Svift. Pevačica je došla da bodri svog novog momka, o kome se pričalo, uzastopce Trevisa Kelsa.
Džekman, koji se nedavno razdvojio od svoje supruge Debore-Li, objavio je seriju selfija, koje je pribavio People, na svom Instagram storiju u to vreme, od kojih ga je jedan uhvatio kako se smeje pored Rejnoldsa, Lajvli i Svift. U odvojenom snimku pozirao je pored Rejnoldsa i njihovog režisera Deadpula 3, Šona Levija. „Verovatno jedan od mojih najboljih selfija ikada“, napisao je Džekman pored slike.
Kendal Džener u odelu sa suknjom: Elegantno i otmeno
Arturo Holmes/Getty Images Entertainment


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.