Bivši muž pop zvezde postao beskućnik

Izvor: Press, 29.Maj.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši muž pop zvezde postao beskućnik

Stiven Belafonte, bivši suprug pevačice Mel Bi, otkrio je u razgovoru za jedan britanski tabloid da ga je razvod finansijski uništio i da je prinuđen da spava na kauču kod prijatelja.
foto: blic.rs
- Namerno mi otežava prodaju vile u Los Anđelesu, i zbog nje sam postao praktično beskućnik. Nemam gde da živim, spavam na kauču kod prijatelja- reako je Stiven nedavno i podvukao da je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << supruga več odbila nekoliko ponuda za prodaju samo da bi njemu napakostila.
Osim toga, Belafonte navodno duguje novac banci ali i advokatima, koji ga zastupaju u brakorazvodnoj parnici.
Podsetimo, bivša članica grupe Spice Girls (41) optužila je nedavno supruga, od kojeg se trenutno razvodi, da ju je tukao, da je napavio dete njihovoj dadilji i da ju je terao na grupni seks tokom njihovog deset godina dugog braka. Zbog toga je tražila od suda da zaštiti nju i njeno troje dece.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.