Bivšem milioni, njoj prazan račun u banci!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivšem milioni, njoj prazan račun u banci!

Ne sumnjamo da će se to uskoro promeniti...

Pevačica Melani Braun (43), poznatija kao Mel B, razvela se u decembru prošle godine od drugog muža Stivena Belafontea, nakon "borbe" koja je trajala još od 2016. godine kada ga je ona optužila za emotivno i fizičko nasilje.

U novoj biografiji koju je nekadašnja "Spajsica" napisala pod nazivom "Brutalno iskreno", ona tvrdi da je Belafonte uzeo celo njeno bogatstvo i ostavio ju je samo sa nekoliko kofera odeće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << knjiga i igračaka, ali ne žali ni za čim, je "konačno, nakon deset godina, slobodna sam".

"U proteklih 20 i nešto godina mog života, zaradila sam više od 80 miliona funti. Kada sam upoznala mog drugog muža Stivena, imala kuću i apartman u Los Anđelesu i dobru karijeru. Kada sam ga ostavila, otišla sam iz te vete sa 936 dolara na bankovnom računu", istakla je ona u jednom delu knjige i dodala:

"Osetila sam se zbog njega ružno. Kao da sam užasna majka, kur**. Kao da je trebalo da budem srećna što sam udata za njega, jer niko drugi ne bi hteo đubre poput mene."

Strasna noć pevačice i glumca?

Kada se završila brakorazvodna parnica, Mel je naređeno da bivšem mužu plaća alimentaciju naredne tri godine i pokrije sve pravne troškove. Zauzvrat, Belafonte je pristao da uništi sve video snimke intimnog sadržaja sa Mel. Dele starateljstvo nad ćerkom Medison.

Iako ju je razvod ostavio "švorc", s obzirom na to da će uskoro nastupati ponovo sa koleginicama kao Spice Girls, sigurni smo da će se njen račun u banci znatno popuniti...

LUDILO: Odsekla deo kože, pa će da ga spali!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.