Bila u Zadruzi, a muž sad želi da joj UZME dete (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jul.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila u Zadruzi, a muž sad želi da joj UZME dete (FOTO)

Rijaliti učesnica Dragana Mitar sudi se sa mužem oko starateljstva nad detetom i prijava za fizičko i psihičko nasilje.

Učesnica druge sezone rijalitija Zadruga, Dragana Mitar, bila je danas u Centru za socijalni rad u Beogradu gde je pozvana zbog pitanja starateljstva nad sinom Jovanom (4) usled tužbi sa mužem Sinišom Dragutinovićem koji je trenutno dobio zabranu prilaska Dragani.

Iako je bilo najavljeno, Siniša se nije pojavio, već je samo Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << davala izjavu u Centru.

"Ne znam zašto nije došao i da li je i primio poziv. Pričala sam o pretnjama i nasilju koji je vršio na meni", rekla je ona okupljenim novinarima nakon što je posle dva sata razgovora izašla iz Centra za socijalni rad.

"Nisam plakala, malo sam umorna od svega, istraga je i dalje u toku. Ima zabranu 30 dana prilaska meni", otkrila je Dragana i dodala da Siniša za sada nema nikakvu komunikaciju sa detetom, koje je trenutno sa bakom i dekom.

"Videću sa advokatom šta će biti kada prođe ovih 30 dana. Za starateljstvo će sada sud da reši kada bude ročište zakazano", rekla je ona za MONDO na pitanje u vezi sa procesom starateljstva nad sinom i dodala da se ne brine da postoji da mogućnost da joj muž uzme dete.

"Mislim da ne postoji mogućnost da mi uzme dete s obzirom na to da je prijavljivan od mene sada više puta."

Siniša je kao razlog oduzimanja deteta Dragani naveo njen ulazak u rijaliti televizije "Pink".

"Rekao je da nisam podobna majka zato što sam ušla u rijaliti Zadruga, na to se sada hvata, a podržavao je moj ulazak. Verovatno ima amneziju i to se u njegovim godinama događa. Ne znam zašto mi ovo radi, verovatno neka sujeta i povređenost. Ako je srećan i ima devojku, trebalo bi da se bavi devojkom a ne sa mnom", istakla je ona.

Što se tiče nasilja koje je prijavila, Dragana apeluje na sve žene da urade isto.

"Ova mera zabrane je super i ovako mi najviše odgovara, jer je dolazio stalno i pretio mi pre toga. Jednom me je pretukao, a ovo su bile pretnje i psihičko nasilje. Čim prvi put se nešto dogodi, prijavite. Stalno obećavaju da će biti bolje, ali neće nikad biti bolje. Trebalo je da se raziđem sa njim pre ulaska u Zadrugu definitivno", istakla je ona i dodala da je užasno što je njen sin upleten u ovakvu situaciju.

"Ja sam za Jovana mnogo vezana i žao mi je što mi ovako radi preko deteta, ali boriću se", zaključila je Dragana.

Zaljubljene učesnice Zadruge hoće da idu na VANTELESNU

Nakon njenog izlaska iz rijalitija, Dragana je prijavila Sinišu za fizičko i psihičko nasilje i pretnje, zbog toga što je prvo on tražio puno starateljstvo nad sinom i alimentaciju od nje u iznosu od 20.000 dinara.

"Radi se o tome da mi je stigla tužba gde želi da mi uzme dete, a ja sam njemu odgovorila protivtužbom i krivičnom prijavom zato što sam ga mesec dana nakon Zadruge prijavila za svađu u kući i onda sam rešila da aktiviram prijavu. Idem u socijalno u sredu. On predlaže da se razvedemo i da dete bude kod njega. Ja sam bila u šoku! Mene je on dovezao u Zadrugu kad sam ulazila, i u januaru je bilo sve ok", rekla je Dragana u izjavi za domaće medije pre nekoliko dana.

Sada je pokrenut proces razvoda, a dete je i dalje kod Dragane, gde će i biti dok se sudski proces razvoda i podele starateljstva ne završi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.