Izvor: Blic, 14.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je to ljubav na prvi pogled

Bila je to ljubav na prvi pogled

U novom broju magazina 'Blic Puls' (koji je od danas u prodaji) o tome kada i kako su se upoznali, da li se sećaju prvog poljupca... ekskluzivno govore Dragan i Snežana Stojković. Prenosimo deo životne, ljubavne priče predsednika Crvene zvezde i šarmantne Snežane.

Puls: Koliko često se ljubite?

Snežana: Ja ih sve, i Dragana i decu, obasipam poljupcima, pa sam im ponekad malo dosadna. Moj sin to ne voli, ali to je moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << način da im pokažem naklonost i emocije. Tako vaspitavam i decu. Puls: Kada ste se i kako upoznali?

Snežana: Bilo je to davno. Mi smo skoro dvadeset godina zajedno, a zvanično smo u braku šesnaest godina. Bilo je to slučajno poznanstvo preko zajedničkih prijatelja i ljubav na prvi pogled koja i dan-danas traje.

Piksi: To veče kada smo se upoznali bilo je hladno. Ponudio sam joj svoj džemper sa nadom da će ga uzeti, kako bih kasnije imao razlog da je ponovo vidim...

O prvom poljupcu, o tome kako je Piksi zaprosio Snežanu i šta misle o Danu zaljubljenih više pročitajte u novom broju 'Blic Pulsa', za koji o svojoj ljubavi govore i Andrija Milošević i Ana Šain, Duško Pjetlović i njegova devojka Zorana, Snežana Dakić-Mikić i Vlada Mikić, Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić-Srećković, Jelena i Aleksandar Gajšek. Većina pomenutih parova uzela je i učešća u 'Naj poljupcu', humanitarnoj akciji 'Blic Pulsa' i Omladine Jazasa koja će se danas, s početkom u 14 časova, održati na Trgu Republike.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.