Biković isprozivao sponzoruše!

Izvor: Mondo, 29.Maj.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biković isprozivao sponzoruše!

Glumac često daje svoje mišljenje o aktuelnim temama na društvenim mrežama...

Miloš Biković trenutno radi punom parom, gradi karijeru u Rusiji, ali ipak stiže da prokomentariše kada ga nešto baš iznervira.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Tako je glumac na društvenim mrežama objavio status o sponzorušama nakon situacije kojoj je možda i sam prisustvovao.

"Devojka nekog dede: 'Ti ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne razumeš. Ljubav nema granice'. Pa, kako to da ne srećem bogate lepe devojke sa siromašnim debelim dedama?!", napisao je iznervirani Biković na svom Twitter profilu.

Biković u seksi sceni s Ruskinjom! (FOTO, VIDEO)

Ne zna se zbog koje tačno devojke je rešio javno da objavi ovakav tvit, ali je svakako pokazao da ne gleda blagonaklono na ovakve parove...

Devojka nekog dede: ,,Ti ništa ne razumeš. Ljubav nema granice..." PA KAKO TO DA NE SRECEM BOGATE LEPE DEVOJKE SA SIROMSNIM DEBELIM DEDAMA?!

— Милош Biković (@Bikovic) May 29, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.