Bezvremenske torbe koje nikad neće izaći iz mode

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Jan.2024, 22:30

Bezvremenske torbe koje nikad neće izaći iz mode

Ako želite da investirate u torbu koja neće biti aktuelne samo sezonu ili dve, birajte bezvremenske torbe koje ne izlaze iz mode.
Modna industrija stavlja akcenat na novine, uz stalnu potragu za sledećom trendom koji ćemo nositi za šest, 12 ili 18 meseci. Međutim, evidentna je promena u načinu na koji ljudi razmišljaju o kupovini. Sada je naglasak na dugovečnosti i nosivosti u odnosu na viralne komade.
Kupovina bezvremenskih komada nudi održiviji pristup modi. Zbog toga trošimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mnogo vremena na traženje predmeta za koje mislimo da će se uvek izdizati visoko iznad trendova. Što ih čini savršenim komadima u koje možete investirati i dodati ih u vašu kapsula garderobu. Osim kaputa, jakni, male crne haljine i neprevaziđene bele košulje, tu su i bezvremenske torbe koje bi valjalo imati u garderobi.
U nastavku smo uradili istraživanje za vas i identifikovali dvanaest klasičnih torbi koje su postale sve popularnije sa godinama. Postoje torbe koje su nastale pre više od 100 godina i neke koje su stare samo nekoliko godina. Ali sve su to moderni klasici koji će se uvek smatrati vrhuncem šika.
Bezvremenske torbe: Sinonim za eleganciju i luksuz Gucci 1955 torba preko ramena Gučijeva bezvremenska torba na ramenu nikada neće izaći iz mode. Jednostavan, ali prefinjen, detalj u obliku uzengije datira još iz 50-ih godina. Dakle, možete biti sigurni da je ova torba bezvremenska.
Celine Triomphe Bilo je mnogo promena u celokupnoj estetici u Celineu tokom godina, ali jedna stvar koja je ostala konstantna je klasična torba Triomphe koja je nastavila da se proizvodi u različitim varijantama. Jasan pokazatelj da je ova torba otporna na prolazne trendove.
A.P.C. Half-Moon Bag A.P.C. half-moon bag je klasična torba – jedan od bezvremenskih minimalističkih komada. Jednostavna je i ide uz svaku odevnu kombinaciju.
Loewe Puzzle JW Anderson je pretvorio Loewe ručne torbice u kolekciju najvećih hitova, ali će verovatno torba Puzzle biti njegova prava zaostavština. Ova torba ima meku, ali strukturnu siluetu, sa više traka tako da može da se udvostruči kao torba sa gornjom ručkom, preko ramena ili preko tela, a sada dolazi u desetinama boja i tekstura.
Acne Musubi Acne studio kreira bezvremenske, otmene osnovne komade, tako da nije iznenađujuće da se njihova torba našla na listi bezvremenskih. Čvora na bočnoj strani torbe je karakterističan detalj ovog inače jednostavnog stila.
Chanel prošivena torba s lančićem Chanel 2.55 je originalna prošivena torba ovog brenda i verovatno najpoznatija torba na svetu. Bila je to prva torba na ramenu kada je kreirana 1955. godine i ostaje jedan od najpopularnijih. Kada je Karl Lagerfeld stigao na čelo ove modne kuće 1983. godine, on je reinterpretirao 2.55, dodajući dvostruki CC logo da bi kreirao 11.12 Classic Handbag koja je postala ikona.
Bottega Veneta tkana kožna torba Ako ste raspoloženi za torbu Bottega Veneta, ali niste sigurni koji će se stil pokazati kao bezvremenski, odlučite se za jednu od njihovih tkanih torbi. Tkani uzorak je potpis kuće još od 70-ih, tako da nije samo ikona, već je izdržao i test vremena.
Saint Laurent logo torba Nije bitno koji stil izaberete – ako je crna sa zlatnim YSL logotipom iscrtanim na prednjoj strani, torba je bezvremenska.
photo-lime/shutterstock.com
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.