Batalila mikrofon?! Evo ČIME SE SADA BAVI ĆERKA Mileta Kitića!

Izvor: Press, 21.Feb.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batalila mikrofon?! Evo ČIME SE SADA BAVI ĆERKA Mileta Kitića!

Elena Kitić je napravila odličan start u svetu muzike, te je iznenadila sve one koji su očekivali da će se baviti folk muzikom poput roditelja Mileta Kitića i Marte Savić, tako što se predstavila publici trenutno najmodernijim zvukom na svetu, a singlovi "Folira", "Ne volim" i "Zlato" naišli su na odličan prijem publike.
Međutim, Elena nije već osam meseci objavila nijednu pesmu, niti najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nove projekte, te je stoga mnoge iznenadio video klip koji je objavila na Instagramu, a na kom je možemo videti kako se snalazi kao tattoo artista.
Elena Kitić • Instagram
Kitićeva je svom vernom prijatelju, koji je i sam tatu-umetnik, istetovirala početno slovo svog imena na nozi, te se pohvalila da je njena prva tetovaža ujedno i autogram.
Elena Kitić • Instagram
Ipak, očigledno je da je tetoviranje samo Elenin hobi, budući da je Mile Kitić nedavno potvrdio da njegova ćerka privodi kraju rad na novom albumu, na kom pesme potpisuju Buba Koreli i Jala Brat.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.