Izvor: Njuz.net, 03.Apr.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banke daju kredite za popunjavanje Paninijevog albuma

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 3. april 2018, (Njuz) – Više banaka u Srbiji ponudilo je građanima specijalne namenske kredite za popunjavanje Paninijevog albuma u iznosu do 150.000 dinara.
Za podizanje ovog kredita zainteresovanima je potrebna samo lična karta i Paninijev album na uvid.
– Procedura je vrlo jednostavna, banka proverava sa kreditnim biroom da li klijent ima neizmirena novčana dugovanja prema nekoj banci ili nepopunjene Paninijeve albume u poslednje dve godine. Ukoliko ne postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << dugovanja, kredit odobravamo u roku od 24 sata, odmah nakon potpisivanja ugovora u dva primerka, takoreći duplikata – objasnili su nam u jednoj od banaka.
Ono što sakupljači takođe treba da imaju u vidu da je rok otplate kredita do sledećeg svetskog prvenstva u fudbalu, sa grejs periodom do 14. juna, kada počinje ovogodišnje SP u Rusiji.
Krediti za kupovinu sličica već su dobili i nezvanično ime, pa ih kolekcionari zovu “par-nepar krediti”.
Među sakupljačima kod Terazijske česme saznali smo, naime, da se često dva kolekcionara udruže da bi uzeli jedan kredit.
Kredit podiže onaj koji izgubi u paru-neparu tri puta zaredom, a dogovor je da ga otplaćuju zajedno i u tom slučaju je drugi kolekcionar žirant.
Na platou na Terazijama više banaka je već podiglo štandove na kojima sakupljači sličica mogu da završe celokupnu proceduru oko kredita kako ne bi morali da gube vreme na odlazak u banku.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Vojvodjanska banka odobrava stambene kredite bez troškova obrade zahteva

Izvor: Beta, 03.Apr.2018

Vojvodjanska banka je danas najavila da će klijenti koji do 31. maja ove godine podnesu zahtev za stambeni kredit biti oslobodjeni troška obrade kreditnog zahteva. "Ukidanje troška za obradu zahteva za stambeni kredit donosi uštedu i do nekoliko stotina evra, a kako su budući vlasnici nepokretnosti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.