Baletanke u trendu: Kako ih nositi ove letnje sezone?

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Jun.2023, 03:30

Baletanke u trendu: Kako ih nositi ove letnje sezone?

Ovoga leta su baletanke u trendu za letnju sezonu, tako da je veoma važno da znate koji modeli su u pitanju i kako da ih uklopite.
Baletanke u trendu za letnju sezonu Baletanke su se ponovo vratile u modu. Međutim, nije svejedno kakve modele ćete odabrati jer neki od njih ipak nisu toliko poželjni. Evo o čemu se radi.
Spektar boja Ove sezone dizajneri nas nisu ograničavali sa spektrom boja. Možete odabrati vašu omiljenu boju, ali one koje su najpoželjnije su bež, braon, mlečna >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i tamnozelena. One će se lako uklopiti u skoro svaku kombinaciju. Ukoliko želite da ostavite poseban utisak, onda možete da isprobate jednu od najmodernijih nijansi poput ciklame. Modeli sa animal printovima su takođe u trendu ove sezone.
Baletanke u trendu: Materijal Ove godine dizajneri su odlučili da ukombinuju praktičnost i trend kako bi nam bilo što udobnije da ispratimo modu. Baletanke mogu biti kožne, od tvida, trikotaže, pa čak i satena. Ali ono što je trenutno najpopularnije jesu baletanke od teksas materijala.
Oblik baletanki u trendu Šiljaste baletanke su i dalje popularne jer ovakvi modeli izgledaju ženstveno i seksi. Zaobljena silueta je takođe u trendu. Ipak, ono što je neobično ove godine jesu baletanke sa kvadratnim krajem.
Aktuelni modeli Ravne baletanke
Ravne baletanke su klasične i njih je veoma lako uklopiti i sa poslovnim stilom i za svakodnevne potrebe.
Baletanke sa kaišem i kopčom
Ovaj tip baletanki imaju kaiš i kopču na boku, čineći model veoma ženstvenim i privlačnim.
Baletanke sa malom petom
Ovo je takođe univerzalan model koji će učiniti vaš modni odabir elegantnim. Odaberite one modele sa malom petom.
Tabi baletanke
Ovaj dizajn je veoma neobičan. U pitanju je četvrtasti vrh baletanke koji je podeljen na palac i ostatak. Na ovakav model dizajnere su inspirisale japanske čarape iz 15. veka.
Uz šta nositi baletanke? Iako vlada mišljenje da se baletanke uklapaju sa svim, postoji nekoliko kombinacija koje su pravi pogodak. Njih možete nositi sa trendi maksi teksas suknjom i sa pamučnom majicom i bajkerskom jaknom. Pored toga, možete ih uklopiti i sa velikim džemperom i prozračnom satenskom suknjom ili farmerkama sa i bluzom ili se jednostavno poigrajte kombinacijom boja. One se sjajno slažu i da poslovnim odelom ili midi haljinom.
Ovo je modni trend koji svi možemo lako ispratiti. Dakle, izvucite baletanke iz ormara i uživajte u laganom letnjem autfitu.
Ovo su najpopularnije sunčane naočari za leto 2023!
kittimages/GettyImagePlus
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.