Baka Prase ulazi u Zadrugu za NAJVEĆI honorar?

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Prase ulazi u Zadrugu za NAJVEĆI honorar?

Najveća YouTube zvezda pregovara sa Željkom Mitrovićem i ima samo jedan uslov!

Televizija Pink navodno je ponudila Bogdanu Iliću astronomski honorar za ulazak u treću sezonu Zadruge!

"Kurir" piše da je Bogdan (22), koji hara sajtom YouTube pod nadimkom Baka Prase, već bio na razgovoru sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Željkom Mitrovićem i da su se dogovarali o ulasku u šou.

FRKA: Obrisali mu i Instagram, i pesmu!

"Duhovit je i zabavlja najširi auditorijum, o čemu svedoče milionski YouTube pregledi. Mogao bi da zaradi veliki novac, ojača svoju mrežu i zadrži poziciju najjače zvezde među mladima," rekao je izvor lista.

"Baka", navodno, ima uslov da uđe na maksimum mesec dana, jer ne bi mogao duže da ostavi svoje fanove bez novih klipova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BAKA PRASE ULAZI U "ZADRUGU 3"? Ponuđen mu veliki honorar i posebni uslovi, a u rijaliti stiže i pevačica koja je prošla kroz TEŽAK RAZVOD

Izvor: Blic, 22.Jul.2019

Spisak učesnika "Zadruge 3" se svakodnevno širi, a prema najnovijim navodima za ulazak u treću sezonu rijalitija pregovara i jedan od najpopularnijih srpskih Jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.