Baka Prase: “Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put”

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2021, 10:31

Baka Prase: “Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put”

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, pa je ostao bez još jednog automobila. Ovoga puta policija mu je zaplenila “lamborgini”, koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.
Interventna jedinica policije zatekla je u utorak uveče jutjuberovog ljubimca nepropisno parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.
Podsetimo, dan ranije, u ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil “porše kajen”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu.

– Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji – rekao je Baka Prase.
Izvor: PressSerbia/Kurir

Comments comments


The post Baka Prase: “Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put” appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Srpski jutjuber ostao bez poršea i lambordžinija: uzela ih policija

Izvor: Tracara.com, 27.Feb.2021, 08:32

Poznatom jutjuberu Bogdanu Iliću, Baki Prasetu, su pre nekoliko dana oduzeta dva luksuzna automobila marke „lamborgini urus“ i „porše kajen“ koji su bili u carinskom prekršaju. Podsećamo, sumnja se da je taj automobil tokom pomenute večeri vozio i parkirao na pešački prelaz, upravo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.