BUNDEVA: Idealna za liniju!

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDEVA: Idealna za liniju!

Sezona bundeva je u toku, pa je iskoristite. Sveže ceđen sok ili salata od ovog povrća, seckanog i kuvanog na pari - su idealni i za liniju i za uživanje. Bogata kalijumom, kalcijumom, fosforom, gvožđem, vitaminima...
San svake žene je da smrša, a da ne gladuje. Rigorozne dijete svakako nisu dobre za zdravlje, jer izgladnjivanjem organizam ostaje bez važnih minerala i vitamina. Zato je tu - bundeva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Da li ste znali da je glavni sastojak njenog „mesa“ voda, a da je bogata kalijumom, kalcijumom, fosforom, gvožđem, vitaminima A, B i C? Upravo zato je neprevaziđen saborac u borbi protiv viška kilograma, a pritom i važan izvor zdravlja. Ali vodite računa koji deo koristite.
Dok su semenke bundeve prave energetske bombe, „meso“ gotovo uopšte na sadrži masnoće. Zato se „bacite“ na njega. Zbog vitamina K, koji reguliše gustinu krvi, i T, koji ubrzava metabolizam, pospešuje mršavljenje i čini vas sitim.

Sezona bundeva je u toku, pa je iskoristite. Sveže ceđen sok ili salata od ovog povrća, seckanog i kuvanog na pari - su idealni i za liniju i za uživanje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.