BUNDESLIGA “Vukovi” ulovljeni u Dizeldorfu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA “Vukovi” ulovljeni u Dizeldorfu

Poduhvat Fortune u Dizeldorfu. Jedan od glavnih favorita za ispadanje iz Bundeslige je u 4. kolu šampionata Nemačke u petak napravio poduhvat i osvojio bod protiv Volfsburga – 1:1 (1:1).
“Vukovi” su u Dizeldorf došli kao favoriti, jedna od neporaženih ekipa na početku šampionata, dok je Fortuna uoči ovog meča vezala dva poraza. Volfsburg je ostao neporažen, ali nije ni slavio.
U 16. minutu je Gizelman postigao jako lep pogodak i tako doneo prednost domaćem timu. Uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Fink centaršut sa desnog krila, ali na daljoj stativi nije pogodio saigrača kojeg je želeo. Umesto toga je lopta otišla u deo terena na kojem nije bilo nikoga, a onda je Gizelman brzo reagovao, natrčao na nju i uputio snažan šut koji je šokirao golmana Pervana.
Izjednačio je Veghorst u 29. minutu, posle sjajnog prodora Brekala po desnom krilu. Meastralno je Hrvat pretrčao rivala, stigao loptu da ne ode u gol aut, a onda uposlio centarfora Volfsburga, kojem je ostao lakši deo posla.
Veghorstu je malo nedostajalo da početkom drugog poluvremena donese preokret, ali je njegov dobar udarac ipak uspeo da zaustavi Štefen sjajnom paradom i pošalje loptu u korner. Rezultat se do kraja nije menjao.
BUNDESLIGA, 4. kolo
Fortuna – Volfsburg 1:1 (1:1)
(Gizelman 16 – Veghorst 29)
Subota
15.30 Augzburg – Ajntraht Franfurt
15.30 Borusija Dortmund – Bajer Leverkuzen
15.30 Keln – Borusija Menhengladbah
15.30 Majnc – Herta
15.30 Union Berlin – Verder
18.30 Red Bul Lajpcig – Bajern
Nedelja
15.30 Hofenhajm – Frajburg
18.00 Paderborn – Šalke


The post BUNDESLIGA “Vukovi” ulovljeni u Dizeldorfu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Volfsburg "preskočio" Bajern

Izvor: B92, 13.Sep.2019

Fudbaleri Fortune i Volfsburga remizirali su (1:1) u Dizeldorfu u četvrtom kolu nemačke Bundeslige...Volfsburg je zabeležio drugi remi, posle uvodne dve pobede, dok je Fortuna osvojila četvrti bod posle dva uzastopna poraza...Domaćin iz Dizeldorfa poveo je u 16. minutu preko Giselmana, ali je već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.