Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANOVIĆ PRED ITALIJU: Za nas prvenstvo tek sada počinje

Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini
Srbija u sredu od 13.30 igra prot Italije u ključnom meču prve faze Mundobasketa. Oba tima imaju dve ubedljive pobede. Naši košarkaši oprezno dočekuju azure koje su dva puta nadigrali na pripremama.
Bogdan Bogdanović se prvo našalio, oduševljen ogromnom podrškom koju srpski košarkaši imaju na Mundobasketu.
Naša kladionica nudi kvotu 1.90 za pobedu Srbije nad Italijom sa više od 13 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << razlike.
-Moram da zahvalim našim navijačima na podršci…Nisam znao da nas ima ovoliko u Kini! To nam puno znači, Hvala ljudima koji su potegli sa raznih strana da nas podrže. Nastojaćemo da im uzvratimo pobedama…
Na primer, protiv Italije?
-Za nas prvenstvo sveta počinje sad, tim mečom. Ne potcenjujem nikoga, ali i pre starta bilo je jasno da ćemo dobiti prve dve utakmice. Sad počinje trenutak istine. Znamo se dobro, one dve pobede pre prvenstva ne znače mnogo. Očekujem neizvesnu utakmicu.
Boban Marjanović se nije složio sa konstatacijom da će Srbija imati veliku prednost u visini i da centri mogu da odluče.
Odlučuju svi, i oni na terenu i oni na klupi. Imamo 12 dobrih igrača i svako može da doprinese.
Plan igre ?
-O tome odlučuje selektor, ali generalno mislim da oni treba da jure nas, a ne mi njih. Tako će i biti ako mi odigramo dobro kao na prve dve utakmice. Kao i pred svaku utakmicu, gledaćemo video, stručni štab nam ukazuje na sve detalje. Bićemo spremni, jedva čekam utakmicu.

The post BOGDANOVIĆ PRED ITALIJU: Za nas prvenstvo tek sada počinje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog statistike Srbije protivnicima se ledi krv u žilama

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019

“Orlovi” su silno krenuli na Mundobasketu u Kini, a rekordi se ruše i nižu! Izabranici Aleksandra Đorđevića protiv Filipina šutirali su neverovatnih 75 odsto iz igre, što je najbolji procenat na jednom meču još od, najmanje, 1990. godine.. Naša kladionica nudi kvotu 1.90 za pobedu Srbije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.