Izvor: Blic, 29.Maj.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAGOSLOVENA Emina Jahović oduševila slikom u četvrtom mesecu trudnoće

Pevačica je dobila pregršt pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a mnogi su joj uputili komplimente za odličan izgled u drugom stanju.

Emina Jahović postavila je na svoj Instagram profil sliku na kojoj je pozirala u četvrtom mesecu trudnoće, što je raznežilo njene fanove.

- Ja, četvrti mesec trudnoće sa Javuzom u stomaku - napisala je Emina ispod slike, koja je drugog sina donela na svet pre nešto više od 5 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica u blagoslovenom stanju: Emina Jahović oduševila fotografijom u četvrtom mesecu trudnoće

Izvor: Story, 29.Maj.2017

Pevačica je dobila pregršt pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a mnogi su joj uputili komplimente za odličan izgled u drugom stanju.

Nastavak na Story...

CETVRTI MESEC TRUDNOCE EMINA IZNENADILA SVE FOTKOM NA INSTAGRAMU

Izvor: medio.rs, 30.Maj.2017, 09:08

Pevačica Emina Jahović oduševila je svoje pratioce na Instgramu kada je objavila fotografiju koja je nastala kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće...Mnogi su se iznenadili dok su čitali šta je napisala pored nje, pomislivši da pevačica očekuje treće dete...Ipak, to nije slučaj, jer je ova...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.