BIZARNO Starleta ismevala tragediju Majkla Džeksona

Izvor: Blic, 10.Apr.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO Starleta ismevala tragediju Majkla Džeksona

Starleta Kortni Stoden ismejala je muzičku legendu Majka Džeksona tokom svog, u najmanju ruku, čudnog performansa sa vatrom. Naime, Kortni je pod dejstvom alkohola pokušala da obavi seansu i poveže se sa pokojnim Majklom.

Vatra je zahvatila njenu kosu, a prijateljica joj je odmah priskočila u pomoć da ugase plamen. Ovo bi bio samo još jedan potpuno sulud potez starlete koja je poznata po golotinji, da na društvenim mrežama nije napisala još luđi status:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Okej, tokom senase na kojoj sam pokušala da se povežem sa Džeksonom, vatra je zahvatila moju kosu. Osećam da je to uradio Majkl kako bi mi pokazao da je tu. Njegova kosa zapalila se tokom snimanja reklame za "Pepsi" - navela je Stodenova i na taj način ismejala tragediju koja se dogodila 1984. godine.

Majkl je snimao reklamu pred preko hiljadu fanova i velikog broja ekipe. Kako bi sve ispalo perfektno, snimao je nekoliko puta. Tragedija se dogodila tokom šestog puta, kada je iz pirotehničkih sredstava krenula vatra brže nego što je planirano.

Prvo je zahvatila Majklovu kosu, a potom i lice. Goreo je nekoliko sekundi, a kada je ekipa skočila da mu pomogne, bilo je prekasno. Dobio je opekotine trećeg stepena na licu i skalpu. odmah je odvezen u bolnicu, ali to je bio koban trenutak za njega. Osim što je posle toga postao zavisan od estetske hirurgije, nije mogao da se skine sa lekova za smirenje i protiv bolova, koji su ga na kraju i ubili. Oni koji su sarađivali sa njim, kažu da je dnevno pio po 30, 40 tableta za smirenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.