Avgust mesec biće katastrofalan za ove znakove: Novčani problemi, ogromni troškovi...

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 19:05

Avgust mesec biće katastrofalan za ove znakove: Novčani problemi, ogromni troškovi...

S nastupanjem punog meseca u Vodoliji možemo očekivati da će pripadnici pojedinih znakova ući u finansijske poteškoće, a dok neko jednostavno ne ume s parama, drugima će iskrsnuti nešto neočekivano.

Večeras, 1. avgusta, nastupa pun mesec u Vodoliji, odnosno avgustovski plavi supermesec, koji nam donosi nove prilike, talas mogućnosti da konačno otkrijemo šta u naše živote unosi nemir.

Polje Vodolije zavladaće 11. kućom prijateljstva, globalnih i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ličnih veza i budućih aspiracija, a kako će pun mesec osvetliti ove teme, neminovno se nameće pitanje finansija.

Što se tiče predstojećeg punog meseca, tri horoskopska znaka mogla bi posebno da imaju probleme kada je reč o materijalnim dobrima.

Bik

Energija punog meseca daće odličnu poziciju pripadnicima ovog znaka Zodijaka, naročito ako su nedavno promenili posao ili preuzeli na sebe neke nove obaveze.

Ukoliko ste dugo na istom poslu i zadovoljni ste njime, iskoristite moć Meseca da ojačate svoj položaj, tako što ćete osluškivati svoju intuiciju i zauzimati se za svoje ideje.

Međutim, ne dajte da vas zavara to što je na poslovnom planu sve stabilno – astrolozi Bikovima predviđaju novčane probleme. Najverovatnije će biti u pitanju neki nepredviđeni troškovi, iznenadni i veliki, pa bi bilo dobro da to dočekate pripremljeni i ne rasipate se.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaće u narednom periodu poteškoće da završe svoje zadatke, kako one na poslu, tako i privatno. Primetićete da odugovlačite, da vam nedostaje inicijative i da se radije bavite nekim starim i zaostalim problemima nego novima, koji su isto tako neizbežni.

Što se tiče novca, on bi mogao da bude pomalo opterećujuće pitanje s nastupanjem punog meseca, naročito u kombinaciji s već pomenutim izbegavanjem problema. Recimo, ako niste redovno plaćali račune, sada to dolazi na naplatu i očekujte da ćete značajno olakšati novčanik u jednom danu.

Trudite se da stavite na papir sve za šta ćete u narednom periodu morati da izdvojite značajnije svote i pažljivo planirajte potrošnju.

Jarac

Osobama rođenim krajem decembra i u drugoj polovini januara novac i samopoštovanje biće od suštinskog značaja, a u tome da se lakše usidrite pomoći će vam svest o novcu i vašim potrošačkim navikama.

Pun mesec će osvetliti vašu drugu kuću, koja se povezuje s imovinskim pitanjima, bogatstvom i siromaštvom, dobicima i gubicima, zaradom... Mogao bi, međutim, da izazove potrebu da zakopate svoje emocije ispod kupovine, što može dovesti do neplaniranih troškova i rasipanja.

Zato pogledajte dublje u sebe i zapitajte se da li vam je zaista potrebno to na šta ste želeli da potrošite novac i preispitajte svoj odnos prema njemu.

Potrudite se da ne kupujete ono što vam suštinski ne treba i ovaj dragocen savet pratite i u naredne dve nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.