Arola.rs – Online parfimerija sa najpristupačnijim cenama

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jan.2024, 19:30

Arola.rs – Online parfimerija sa najpristupačnijim cenama

Šta je arola? Arola Parfimerija je najnovija destinacija za ljubitelje mirisa na internetu, specijalizovana za prodaju dizajnerskih i niche parfema. U ponudi imaju veliki izbor originalnih muških i ženskih parfema pogodnih za sve prilike i godišnja doba. Izbor brendova je zaista veliki i u ponudi su skoro svi popularni brendovi poput: Dior, Versace, Paco Rabanne i Armaf.
Da li su parfemi original? To je pitanje koje se uglavnom svi na prvu loptu pitamo i kratak odgovor je – da, svi parfemi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na sajtu su originalni. Uz svaki parfem ćete dobiti deklaraciju na kojoj možete videti poreklo parfema i fiskalni račun. Parfem naručujete od registrovane firme u Srbiji tako da ste osigurani sa povratom od 14 dana ukoliko se predomislite sa kupovinom.
Do kraja januara možete iskoristiti kupon sa dodatnih 5% popusta koji važi i na već sniženim artiklima.
Dovoljno je da unesete : JANUAR5 u polju za kupon na stranici za plaćanje i dodatnih 5% popusta će vam odmah biti obračunato.




Naše iskustvo sa Arola.rs Platforma ima minimalistički crno beli dizajn i veoma je intuitivna za korišćenje. Parfeme je moguće pretraživati po kategorijama (Muški i Ženski) i po brendovima. Svaki parfem u opisu ima izlistane note od kojih se sastoji i koje su najprikladnije prilike za nošenje. Proces poručivanja je standardan kao i na drugim online shopovima i moguće je poručiti i bez registracije.

Dostava: Dostava je beplatna za celu Srbiju! U većini slučajeva je dostava danas za sutra radnim danima,međutim postoji mogućnost i da se dostava oduži na 2-3 dana.
Cene: Ono što nam se najviše dopalo na aroli su upravo cene koje su na nekim parfemima i do 50-60% niže nego u drogerijama i parfimerijama sa fizičkim radnjama. Na primer na YSL Libre je ušteda od oko 5.000 rsd dok je na Gucci Guilty ušteda od 3.512 rsd.
Negativne strane: Jedini ozbiljniji nedostatak je manjak asortimana u segmentu „niche“
parfema već su u ponudi uglavnom zastupljeni dizajnerski parfemi. Trenutno postoji samo nekoliko niche brendova i nadamo se da će se ponuda uskoro proširiti.
looby/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.