Aranđelovac: Velika popularnost hotela „Izvor“

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aranđelovac: Velika popularnost hotela „Izvor“

Renoviran i dograđen hotel Izvor u Aranđelovcu, koji je do sada posetilo 14 hiljada gostiju i ostvarilo 25 hiljada noćenja,  (26.11.) je obeležio godinu dana od otvaranja posle rekonstrukcije.

U rekonstrukciju hotela, Alko grupa je uložila 35 miliona evra, a u izgradnju akva parka, koji će punim kapacitetom početi da radi naredne turističke sezone, još 8,5 miliona evra, potvrdio je direktor hotela Dragan Todorović.
Prestižni turističko-hotelski kompleks sa pet >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << zvezdica, sa kongresnim, spa i velnes centrom, koji se prostire na 32.000 kvadrata, postao je zamajac turizma, o čemu svedoče podaci da je tokom ove godine poseta Aranđelovcu i Bukovičkoj banji utrostručena.
Dolazak gostiju osetili su svi restorani u gradu i privatni ugostitelji, u kojima je povećan promet, a manji hoteli i pansioni takođe su zabeležili više noćenja nego ranijih godina.
Danas se ovaj luksuzni hotel, koji posećuju političari, ambasadori i druge diplomate, poznate javne ličnosti, domaći i strani stručnjaci, učesnici brojnih kongresa i drugih skupova, kao i gosti dubljeg dzepa, može pohvaliti kvalitetnim sadržajima i odličnom uslugom, zbog čega je Izvor za samo godinu dana rada dobio pet priznanja.
Na Novosadskom sajmu turizma dobio je Turističku prizmu i Oskara kvaliteta, proglašen je za velnes hotel godine, Privredna komora Srbije i časopis 'Turistički svet' dodelili su mu nagradu 'Ambasadori dobre usluge', dok je vlasnik hotela Miroljub Aleksić dobio najveće opštinsko priznanje, nagradu '26.jul'.
( Izvor: B92,Tanjug )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.