Anonimni likovi i starlete su prošlost (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Anonimni likovi i starlete su prošlost" (VIDEO)

Produkcija rijalitija Parovi "menja ploču" - nema više starleta na Happy televiziji

Produkcija rijalitija Parovi navodno će napraviti potpuni zaokret kada su učesnici u pitanju.

U novoj, osmoj sezoni nećemo gledati starlete, već "pevače koji su ranije bili popularni".

Tijana iPhone: Nisam ja polusvet da ulazim u rijaliti!

Neimenovani izvor s Happy televizije je otkrio da ćemo umesto devojaka poput Mimi Oro, Dine Galorini ili Tijane >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iPhone, gledati Jadmina Muharemovića, Esada Plavog, Milenu Plavšić i pevača koji je poslužio kao inspiracija za hit animirano ostvarenje "Džet set" Sejo Kalač.

"Svake godine imamo novu sezonu, postoje i drugi rijaliti programi i već je postalo teško pronaći ličnosti koje bi bile dovoljno zanimljive gledaocima. Ranije su na ceni bile velike zvezde iz raznih sfera, a onda su primat preuzeli anonimn likovi, starlete, gradske face i slično. I to je prošlost. Mi ćemo sad pokušati da oživimo jednu staru epohu, pomalo već zaboravljenu. To su pevači koji nisu istrošeni rijalitijima i imali bi svašta zanimljivo da ispričaju", rekao je neimenovani izvor "Kuriru".

Ko su starlete i šta to znači - pogledajte MONDO priloge!

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.