Andželina rodila dečaka i devojčicu

Izvor: Blic, 13.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina rodila dečaka i devojčicu

Holivudska zvezda Andželina Žoli porodila se u subotu, oko 10 sati uveče, i na svet donela blizance, dečaka Noksa Leona i devojčicu Vivijen Maršelin. Za vreme porođaja u bolnici u Nici sve vreme je uz nju bio Bred Pit.



- Bebe su odlično. Operacija je protekla u najboljem redu - rekao je za magazin „People" doktor Majkl Susmen iz bolnice „Santa Maria", koji je porodio Andželinu, i dodao da se ona odlično oseća. Iako nije bilo nikakvih komplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tokom porođaja, glumica se porodila carskim rezom kako za svaki slučaj ne bi došlo do bilo kakvih problema sa blizancima ili sa Žolijevom.

Nok Leon i Vivijen Maršelin su peto i šesto dete ovog para. Dečak je rođen prvi, i kada je došao na svet, imao je 2,27 kilograma, dok je drugorođeno dete, devojčica, težila 2,28 kilograma.

Poznati holivudski par od ovog proleća živi u Francuskoj, kupili su kuću u Provansi, na jugu zemlje. To je bila Andželinina želja, koja je nekoliko dana pre odlaska u bolnicu otkrila da je bila iznenađena kada je saznala da nosi blizance.

Bred Pit stiže u bolnicu „Santa Maria"

- Vest o blizancima nas je šokirala, jer smo shvatili da smo do petog i šestog deteta stigli prebrzo - rekla je Andželina i dodale: „Ali, mi volimo izazove."

Andželina i Bred upoznali su se i zbližili na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit", u kojem su glumili muža i ženu tajne agente, posle čega je američki glumac ubrzo zatražio razvod od sada već bivše supruge Dženifer Aniston.

Paparaci

Otkad je pre desetak dana primljena u kliniku, stotine paparaca našlo se ispred porodilišta u Nici pokušavajući da uslikaju novorođenu decu. Pojavila se i fotografija žene sa otkrivenim trudničkim stomakom na prozoru bolnice, za koju se mislilo da je Andželina, što se ubrzo pokazalo netačnim. Inače, očekuje se da će Bred i Anđa prava za prve fotografije blizanaca prodati nekom od svetskih magazina za 16 miliona dolara, koje će potom uplatiti u humanitarne svrhe. Novac koji su dobili od prvih fotografija bebe Šajlo, oko 10 miliona dolara, uplatili su u razne fondove za pomoć deci.

Sva njihova deca

Par sada ima šestoro dece, od kojih je troje usvojeno. Andželina je prvo dete, malog Medoksa, usvojila 10. marta 2002. godine iz sirotišta u Kambodži, gde je snimala film „Tomb rajder". Početkom jula 2006. godine usvojila je i šestomesečnu devojčicu iz Etiopije. Maloj Zahari roditelji su umrli od side, a pronašla ju je u sirotišu u Adis Abebi. Ćerku, koju su nazvali Šajlo Nuvo, Andželina je rodila 27. maja 2006. u bolnici „Kotadž mediklinik" u Namibiji. Treće dete koje je Andželina usvojila je dečak Paks Tijen, koji je rođen u Vijetnamu i bio je napušten u bolnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rođeni blizanci para Džoli-Pit

Izvor: Kurir, 13.Jul.2008

NICA, 13. jula (Tanjug) - Holivudska glumica Anđelina Džoli, rodila je na klinici u Nici gde je smeštena krajem juna, blizance, dečaka i devojčicu, objavio je danas na svom veb sajtu magazin "Pipl". "Bebe su dobro. Sve je prošlo u savršenom redu. Anđelina je odlično raspoložena. Bred Pit je...

Nastavak na Kurir...

Holivudska glumica Andjelina Žoli rodila blizance u južnoj Francuskoj

Izvor: VOA, 14.Jul.2008, 03:37

Lekar koji je obavio porodjaj Majkl Susman izjavio je da se glumica, bebe i otac Bred Pit osećaju veoma dobro. On je potvrdio da su sinoć, carskim rezom, rodjeni dečak i devojčica, Noks Leon i Vivijen Marčelin.

Nastavak na VOA...

Konačno stigli blizanci!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2008

Američka glumica Anđelina Žoli je u Nici rodila blizance, devojčicu i dečaka, objavio je glumičin lekar Mišel Susman. Blizanci, koje su nazvali Noks Leon i Vivijen Maršelin, rođeni su carskim rezom. Anđelina i bebe su dobro, a pri rođenju Noks je bio težak 2,27 kg, a Vivijen 2,28 kg. Prva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.