Anđelina Džoli s 14 godina živela sa dečkom!

Izvor: S media, 23.Avg.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli s 14 godina živela sa dečkom!

U intervjuu koji je dala britanskom “Sanu” Anđelina Džoli je odala priznanje svojoj pokojnoj majci Marčelin Bertran, ali je između ostalog i ispričala da joj je mama dozvolila da živi sa dečkom kao da su u braku kada je imala samo 14 godina.

- Jedan moj dečko je živeo sa mnom u maminoj kući kada sam imala samo 14 godina. To je bila najpametnija stvar koju je mama mogla da uradi jer se na taj način nismo vukli poprakovima. Živeli smo kao bračni par dve godine. Kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napunila 16 poželela sam moju slobodu i da se fokusiram na posao - izjavila je holivudska glumica.

Anđa glumi Cecu!

Poznati nekad i sad (FOTO + VIDEO)

Anđelina Džoli: Šerbedžija me ostavio bez daha!

Uskoro će i ona sama dobiti priliku da postupi slično kao mama, pošto joj najstariji sin Medoks za samo četiri godine puni 14, a najstarija ćerka Zahara ima šest godina.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.