Anabela Atijas šokirana: Roditelji brane deci da se druže sa mojom ćerkom

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Atijas šokirana: Roditelji brane deci da se druže sa mojom ćerkom

Nina Đogani (11), mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, proživljava neprijatnosti u školi zbog svojih roditelja.

Anabela se na Fejsbuku požalila da deca izbegavaju njenu ćerku.

Danas mi se moje dete, onako tužno i zbunjeno, požalilo da joj je njen najbolji drug kog poznaje još od prvog razreda, rekao da mu tata brani da se druži sa njom jer on ne voli svet kakav smo mi. Kakav smo mi to „svet“ i šta da joj odgovorim, i kako da se ponašamo a da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni tog „čoveka“ a ni njegovo dete, ne povredimo? Jer mi nismo takvi, porulila je pevačica svojim pratiocima.

Podsetimo, Đole Đogani nedavno je diskvalifikovan iz Farme nakon što je sekirom napao Sašku Karan, dok je Anabela učestvovala u prošloj sezoni ovog rijalitija, ali je bila primorana da ga napusti zbog zdravstvenih problema.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.