Ana i Bastijan: U ljubavi na naslovnoj strani! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Bastijan: U ljubavi na naslovnoj strani! (VIDEO)

Slavni par je za prestižni magazin govorio o braku i odnosima u porodici.

Ana i Bastijan Švajnštajger pozirali su za februarsko izdanje prestižnog magazina "Vog" i govorili otvoreno o svom odnosu i braku.

Ekskluzivne fotografije zabeležene su u Aninoj luksuznoj vili na Majorki, a fudbaler je ušao u istoriju kao prvi Nemac na naslovnoj strani nemačkog "Voga".

"Ljubav, poštovanje i razumevanje čine osnovu svakog braka, a svakodnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << komunikacija je od izuzetne važnosti. Ponekada Bastijan jedino želi da se odmori nakon teške utakmice ili poraza, a ja to razumem i ne vređa me njegova potreba da se izoluje. Svaki problem može da se reši razgovorom, nekada je to lako, a nekada morate mnogo da se potrudite", rekla je Ana, dok je njen suprug otkrio da je zahvalan na porodici koju su teniserka i on stvorili.

Ana Ivanović: Tenis mi nedostaje, ali biti majka je VRH

"Ana je odrasla u Srbiji, a ja u Nemačkoj, ali moj dom je u Čikagu, jer mi tu žive supruga i sin. Zahvalan sam na svakom danu koji provodimo zajedno. Nas troje smo porodica i uspeli smo da stvorimo dom", istakao je Bastijan.

Ne zna da psuje na srpskom, ali zna da kaže OVO!

Pogledajte video koji je naša bivša teniserka podelila sa snimanje za magazin:



Izvor: YouTube/VOGUE Germany

View this post on Instagram

Thank you @voguegermany and @alexilubomirski for the amazing shoot, it was truly unforgettable!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 3, 2019 at 9:01pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.