Ana Nikolić iznajmila dete za slikanje!

Izvor: S media, 11.Maj.2011, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić iznajmila dete za slikanje!

Pevačica koja se pohvalila da joj je jedna porodica iz Japana poverila na čuvanje svog jednoipogodišnjeg sina, obmanula je narod! Naime, popularna Paraćinka samo se slikala s detetom koje je poreklom iz Zemlje izlazećeg sunca, a koje je rođeno i živi u Beogradu.

- Ana je dečaka Iđimaru Masahija Taikija pronašla na Novom Beogradu, gde živi sa svojom porodicom. Predložila im je da urade editorijal za jedan časopis, na šta su roditelji dečaka pristali. Međutim, nije im rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kako će uz fotografije izaći i informacija da se ona stara o njemu - otkriva dobro obavešten izvor Ana Nikolić brine o detetu, a ne može o psu?!]Kurira[/url].

Porodica malog dečaka bila je šokirana kad je pročitala da će njihov jedinac ubuduće živeti kod Nikolićeve, te da dolazi iz područja koje je zahvaćeno zemljotresom. Posebno ih je pogodilo to što se Ana poigrala s vrlo osetljivim stvarima, kao što je tragedija u Japanu.

Ana NIkolić: Moja beba iz Japana

Ana Nikolić brine o detetu, a ne može o psu?!

Dača: Odajem priznanje majstoru manipulacije!

Ana zakonski ne moŽe da brine o malom Japancu!

Ana Nikolić nije zakonski hranitelj i staratelj jednoipogodišnjeg Japanca! Kako Kurir saznaje, neko lice ne može postati staratelj maloletnom detetu samo zato što su mu ga njegovi roditelji poverili na čuvanje. Potrebno je da se prođe određena pravna procedura, koju naša pevačica nije obavila.

- Pošto je dete japanskog porekla, vlada Japana mora preko svoje ambasade da se obrati našoj socijalnoj službi, koja bi tada utvrdila da li dete ima dobre uslove za život u određenoj porodici, a treba ispoštovati i naše i njihove zakone. Do sada sa nama niko nije kontaktirao - rečeno nam je u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, a u Upravi za strance saznali smo da bi Nikolićeva morala da ima ovlašćenje oba roditelja iz inostranstva, kako bi dečak mogao da boravi kod nje:

- Državljani Japana kod nas mogu da borave do 90 dana, a potom moraju da predaju zahtev za boravišnu vizu - rekli su nam nadležni u Upravi za strance.

Nije tačno!

Marija Lazić, PR menadžer Ane Nikolić, tvrdi da je priča koju je pevačica plasirala u medije verodostojna:

- Nije tačno da se Ana samo slikala s dečakom, već je njen brat Marko, koji je igrao fudbal u Japanu, doveo dečaka preko jednog druga?!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sve spremna: Ana Nikolić iznajmila malog Japanca za fotografisanje!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2011

Pevačica Ana Nikolić, koja se u jednom nedeljniku pohvalila da joj je porodica iz Japana poverila na čuvanje njihovog jednoipogodišnjeg sina, obmanula je narod! Naime, popularna Paraćinka samo se slikala s detetom koje je poreklom iz Zemlje izlazećeg sunca, a koje je rođeno i živi u Beogradu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Ana Nikolić u epozodi iznajmljeni ili usvojeni Japanac?!

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2011

Pevačica Ana Nikolić našla se u žiži interesovanja domaćih medija, nakon što se za časopis Story slikala sa mališanom iz Japana. Ana je u intervjuu otkrila da je jednoipogodišnjeg dečaka dobila na staranje od jedne porodice iz Japana, koja je u kontakt sa njom stupila preko njenog brata Marka,...

Nastavak na Tracara.com...

Obmanula javnost: Ana Nikolić malog Japanca iskoristila samo za slikanjе?

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Maj.2011

Pevačica Ana Nikolić, koja je pre nekoliko dana ekskluzivno za magazin ’Story’ otkrila da je postala starateljka jednoipogodišnjem Japancu, izgleda da je tom informacijom prevarila javnost. Seksipilna Paraćinka medijima je ispričala da joj je jedna porodica iz Japana koja

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Šta je tačno u ovoj bajci: Ana Nikolić brine o detetu, a ne može o psu?!

Izvor: Svet, 12.Maj.2011, 00:07

Tek što je utihnula priča o Lepoj Breni i malom Džoniju, estrada je dobila još jednu potencijalnu hraniteljku - Anu Nikolić. Pevačica se, naime, za Stori slikala s jednoipogodišnjim Japancem, o kome će se navodno starati u narednom periodu jer su njegovi roditelji sve izgubili usled katastrofe...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.