Izvor: Blic, 05.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kurnjikova smršala dvadeset kilograma

Ana Kurnjikova smršala dvadeset kilograma

Dnevni list 'Dejli mejl' nedavno je otkrio da je teniserka Ana Kurnjikova iz čiste dosade smršala dvadeset kilograma. Da li je u pitanju dosada, ljubavni problemi vezani za Enrikea Inglesijasa, želja da bude manekenka ili nešto drugo pokazaće vreme. Svakako je izgledala bolje sa kojim kilogramom više.

Kit Ričards izašao iz bolnice

Legendarni gitarista 'Rolingstonsa' je na Novom Zelandu pao sa palme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i povredio glavu. To je veoma uzbudilo organizatore velike turneje 'Stonsa' koja počinje 27. maja u Barseloni. Ipak, svi su imali sreće. Povreda nije teška i Kit je otpušten iz bolnice. Sada je na kućnom lečenju i neguje ga supruga Peti Hansen.

Korali Revel ima problem sa kupaćim

Jedna od najpopularnijih francuskih filmskih glumica Korali Revel ovih dana se sunčala na Azurnoj obali i imala problema sa nestašnim grudnjakom. Glumica koja se proslavila u filmu 'Tajne stvari', neke stvari ipak ne skriva od paparaca.

Sindi Kraford sa suprugom otvorila kafić

U Las Vegasu je ovih dana otvoren kafić 'Čeri'. Otvorio ga je Rendi Gerber, suprug slavne manekenke Sindi Kraford. Klub je napravljen u slavu trešnjica i ima 2.500 metara kvadratnih. Da Sindi ima kičast ukus dokazuju neobični pisoari u obliku ženskih usana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.