Izvor: TvojPortal.com, 20.Feb.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić i Nikola Rađen usvajaju dete

Izvor: Pressonline
Humana: Pričala sam sa suprugom o tome i ako sve bude kako smo planirali, nadam se da ćemo usvojiti dete! Mislim da je to nešto najhumanije što čovek može da uradi. Pevačica Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, planiraju da usvoje dete! Kako saznaje Press, popularni par, koji ima ćerke Ninu i Teu, odlučio je da proširi porodicu tako što će udomiti dete bez roditeljskog staranja.


Iako zbog posla trenutno žive na dve >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << adrese, Nikola u Atini a Ana u Beogradu, njih dvoje su čvrsti u svojoj odluci i već su svojim mezimicama rekli da će dobiti brata ili sestru. Kako bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo pevačicu, koja nam je rekla da će uskoro postati majka još jednog mališana.
- Pričala sam sa Nikolom o tome i, ako sve bude kako smo planirali, nadam se da ćemo usvojiti dete! Mislim da je to nešto najhumanije što čovek može da uradi i takvim ljudima se divim - rekla nam je Ana.
Međutim, popularni estradni par ne planira na tome da se zaustavi - pored usvajanja, Ana i Nikola planiraju još biološke dece. Pevačica otkriva da vaterpolista žarko želi još potomaka.
- Nikola sve češće priča o tome, a ja volim da mu kroz šalu kažem: „Ako osvojiš zlato na Olimpijadi, može treće dete" - rekla je atraktivna pevačica.
Opširnije možete pročitatai na ovom linku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.