Amerikanke proslavile nacionalni dan toplesa

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanke proslavile nacionalni dan toplesa

Jučerašnji dan, 22. avgust, u SAD-u je bio u znaku toplesa. To je dan kad Amerikanke, u znak borbe za ravnopravnost polova, svetu pokazuju svoje gole grudi. I ove godine su širom SAD-a učestvovale brojne žene, ali i mnogi muškarci.

Američka organizacija "Go Topless" već godinama organizuje proteste za ravnopravnost polova širom SAD-a. Na svojim stranicama navode kako "žene imaju jednako konstitucionalno pravo u javnosti biti obnaženih prsa kao i muškarci".

"Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dok je muškarcima toples dozvoljen, prema ustavu isto pravo treba imati i svaka žena ili i muškarci trebaju biti prisiljeni da nose nešto na svojim prsima", navode osnivači organizacije te dodaju: "Pomažemo ženama da posmatraju svoje grudi kao plemeniti i prirodan deo svog tela, kojeg ne treba da se stide u javnosti, jednako kao što se ne stide svojih ruku, nogu ili stopala.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/qRmlMrs-AV8?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerqRmlMrs-AV8", "ytplayerqRmlMrs-AV8", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

"Muškarcima pomažemo da razlikuju golotinju od seksualnosti. Kad vide toples, moraju da nauče da se kontrolišu jednako kao što se kontrolišu kad vide ženu u miniću ili duboki dekolte. Slušanje razuma umesto hormona vodi ka mirnom društvu punom poštovanja, slobode i lepote", poručuju iz pomenute organizacije. Izvor: Index.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.