Aleksandra ima samo 27 meseci i razbija geografiju

Izvor: Blic, 25.Feb.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra ima samo 27 meseci i razbija geografiju

Aleksandra Krstić ima tek nešto više od dve godine i fascinira svojim znanjem geografije Evrope. Njen tata Aleksandar njeno neverovatno znanje za njenu starost ne bi nazvao nekim afinitetom prema geografiji, već zainteresovanošću deteta prema stvarima koje ga okružuju, na ovaj ili onaj način.

- Pošto je vrlo rano progovorila, bila je neumorna sa pitanjima, na koje smo morali da dajemo odogovore, a koje je ona "upijala" već sa godinu dana i šest meseci.

Sa nepunih godinu dana je bila opčinjena, verovali ili ne sportskim priredbama i navijanjem, pa se ubrzo i našla na brojnim navijačkim forumima - kaže njen tata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.