Izvor: Blic, 03.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Ilić na 'bensedinima', Bora Čorba zaglavljen

Aca Ilić na 'bensedinima', Bora Čorba zaglavljen u blatu

Može uz šampanjac ili uz viski, u hotelu, brodu, vozu, avionu ili (po srpski) u šatoru. Važno je da je ponoć i da je Nova godina. Kažu da je i važno s kim, i još ponešto. Za dobru zabavu ne pravimo pitanje. Ali, osim najboljih, još duže se pamte loši dočeci Nove godine. Zato smo i naše poznate ličnosti zamolili da nam otkriju koje su im Nove godine ostale u pamćenju, dobrom ili lošem.

Aca Ilić:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- U posebnom pamćenju mi je ostao doček 1999. godine u ratnim uslovima u Prištini, i tamo je bilo prilično napeto. Nisam se plašio sve dok me sobarica u hotelu 'Grand', u kome sam pevao, nije pred nastup pitala: 'Koja vas muka natera da ovamo dođete u ovim uslovima? E, tu mi je već nešto zastalo u grlu, pa je jedan 'bensedin' bio obavezan pre pevanja. Definitivno najbolji je bio doček 2000. godine na Palama. Toliko su svi bili veseli i raspoloženi da sam pevao do sedam sati ujutru i to je stvarno bila nezaboravna Nova godina. Halid Muslimović:

- Uvek ću pamtiti doček Nove godine u Berlinu. Došao sam avionom na vreme i odlučio da malo odspavam u hotelu. Kada sam se probudio bilo je jedan sat posle ponoći.

Bora Đorđević:

- Najgori događaj za Novu godinu desio mi se pre mnogo godina u jednom selu u Vojvodini. Išao sam sa bendom na nastup i bilo je mnogo hladno. Prvi dan nastupa malo je falilo da se seljaci pobiju u blatu. A drugi dan, kada smo krenuli kući, pokvario nam se kombi. Stali smo u nekoj nedođiji, gde se ništa nije ni videlo ni znalo. Vrlo gusto! Tehničari su počeli da plaču, ali bukvalno jer su mislili da će nam kiša upropastiti opremu i ostale stvari. Na kraju sam stopirao nekog 'fiću' koji nas je jedva odvezao do Doma omladine. Ekipa 'Blica'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.