AMERIKANCI ŠOKIRANI POSLE PRVE ČETVRTINE Srbi hoće da nas ubiju!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANCI ŠOKIRANI POSLE PRVE ČETVRTINE Srbi hoće da nas ubiju!

Neverovatno je moćno delovala Srbija u prvoj četvrtini susreta sa Sjedinjenim Američkim Državama na Mundobasketu. Proradio je inat kod “orlova”, rešili su da se dokažu posle eliminacije iz borbe za medalju. Na to Amerikanci nisu bili spremni.
Kvota u MaxBetu na pobedu Španije protiv Australije je 1.60.
Posle prve četvrtine je bilo ogromnih 32:7 za izabranike Aleksandra Đorđevića. Bogdan Bogdanović i Vasilije Micić su trojkama uništavali rivala.
Takvim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << raspletom su bili potpuno zatečeni navijači SAD, a šok nisu krili na društvenim mrežama. Jedan od navijača je zaključio da “Srbi hoće da ubiju SAD”, dok je drugi tužno dodao kako iz ovog minusa nema povratka.
Navikli su Amerikanci da melju svoje rivale ovako. Sada je ipak “drim-tim” osetio kako izgleda kada vas protivnik potpuno ugazi već na početku utakmice. Šteta što ovo nije meč koji odlučuje o medaljama, već samo o nekom od 5. do 8. mesta.
Serbia is tearing the US basketball team apart. There’s no comeback from this.
— Your 🔌’s 🔌 (@iamTROL) September 12, 2019
USA is currently getting washed by Serbia pic.twitter.com/BG8rVmuYn3
— Rhett Koonce (@RhettKoonce) September 12, 2019
Serbia wanttu kill USA o @wale_ebony
— Moby Dick (@iam_tonydot) September 12, 2019
A USA team made up of NBA players could only muster 5 points in 8 minutes. Serbia wasn’t lying. Lol.
— RGSVMDCA (@Rg_Svmdca) September 12, 2019


The post AMERIKANCI ŠOKIRANI POSLE PRVE ČETVRTINE Srbi hoće da nas ubiju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.