A, od Dare - srednji prst za nepristojnu publiku!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A, od Dare - srednji prst za nepristojnu publiku!

Pevačica ne trpi bezobrazno i provokativno ponašanje

Daru Bubamaru je navodno isprozivala grupa momaka koji su sedeli u publici iza nje na snimanju Pinkovih zvezda.

Kada se pevačica pojavila u studiju i sela u svoju crvenu fotelju, odmah je pažnju usmerila na svoj mobilni telefon. To je zasmetalo momcima iz publike, pa su krenuli da joj dobacuju uvrede...

"Prestani da se foliraš i glumiš zvezdu. Izgledaš kao bahata debela krava i samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << laješ da bi bila u žiži. Pljuješ kolege pevače, a s druge strane im se čepiš i uvlačiš u du*e", dobacivali su Bubamari, koja je u početku sve to kulirala, rekao je izvor za "Kurir".

Odgovorila navijačima: Kome smeta jaka Dara?

Međutim, stvar se otrgla kontroli...

"Kad su izgovorili da je bahata bogatašica, Dara se okrenula, pokazala im srednji prst i rekla: 'Duvajte ga'. Tad su momci promenili ploču i počeli da dobacuju pohvale: 'Daro, kraljice, legendo. Vodimo te na piće'", ispričao je izvor.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.