5 odevnih komada koje niske žene moraju imati u svom ormaru ovog proleća

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2021, 10:02

5 odevnih komada koje niske žene moraju imati u svom ormaru ovog proleća

Mali modni saveti za dame koje žele da vizuelno izgledaju više, a opet — supertrendi
1. Krop top
Modni znalci tvrde da će niskim damama odlično stajati gornji delovi odeće koji su dužine do struka. Ovakav kroj balansira odnos nogu i gornjeg dela tela i čini da delujemo više. Krop topovi ne znače da se mora pokazati stomak, već se lepo kombinuju uz pantalone sa visokim strukom ili dubokom suknjom.
2. Kaiš oko struka
Kaiš je odličan detalj kada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su u pitanju, recimo, predimenzionirani sakoi, a kada se doda kao aksesoar oko struka, skreće pažnju na najuži deo tel i naglašava liniju.

3. Vertikalne pruge
Duge vertikalne pruge čine da izgledamo više! Pantalone, odelo, majice, sakoi… Efekat je odličan.

4. Pantalone do gležnjeva
Modni stručnjaci često preporučuju niskim ženama pantalone do gležnjeva. One vizuelno „dodaju“ koji centimetar više.
5. Kombinezoni
Na proleće i leto volimo da nosimo kombinezone, koji, osim što su udobni, lako se kombinuju, posebno uz cipele sa visokom potpeticom, ali isto tako i sa patikama… Kombinezoni će biti hit proleća i leta 2021.
GLOSSY 


The post 5 odevnih komada koje niske žene moraju imati u svom ormaru ovog proleća appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.