5 boja odeće u kojima sve žene izgledaju deblje

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Okt.2023, 01:30

5 boja odeće u kojima sve žene izgledaju deblje

Baš kao što crna boja stanjuje, postoje boje koje vizuelno proširuju figuru. Ovo su boje koje čine da izgledate debel0
Izbor boje nije samo stvar ukusa. Stvorena je čitava nauka koja nam otkrivamo koje to boje kose, šminke, pa i odeće najbolje ističu naše fizičke atribute i skrivaju nesavršenosti. Uglavnom, ove boje se biraju spram tona kože.
Profesionalci vrlo dobro znaju koje boje odeće čine da žena izgleda mlađe, a koje će je postarati. Znaju koje boje i dezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smanjuju ili izdužuju figuru, kao i koje su te koje dodaju volumen u stomaku ili butinama. Koje su to boje koje čine da izgledamo debelo – to je tajna koja vredi bogatstvo.
Boje koje čine da izgledate debelo Narandžasta Ova složena boja ima snažnu vizuelnu moć: smatra se nijansom moći i samopouzdanja, ali njena svetlina vam može nehotice dodati nekoliko dodatnih centimetara u ovimu. Ipak, bolje je igrati na sigurno i isključiti odeću u narandžastim tonovima. Umesto odeće, kupujte dodatke u narandžastoj boji: nakit, ešarpe, torbe…
Ako baš volite narandžastu, ona možete kombinovati džempere u ovoj boji sa teget ili crnim pantalonama.
Braon Ako uporedite figuru u crnim i braon pantalonama, jasno ćete videti razliku. Što je više žutih i crvenih tonova prisutnih u braon boji, to ćete deblje izgledati. Zato pokušajte da iznegnete ovu boju odeće ili je bar nemojte kombinovati sa sjajnim materijalima. Ukoliko imate dosta braon odeće onda probajte da kombinujete modernu ružičastu i toplu braon – izgleda elegantno i skupo.
Boje odeće koje čine da izgledate debelo: Biserno bela Ovaj ton se savršeno uklapa u trenutni old money trend. Može biti  jasno bela ili sa žutim notama, ali u oba slučaja će biserno bela dodati cantimetre u struku ili na stomaku. Možete nositi ovu boju u kombinaciji sa tamnoplavim, bordo ili klasičnim sivim nijansama koje će malo ublažiti efekat ove boje.
Jorgovan Ova delikatna i bogata nijansa pristaje svim tipovima kože, ali u isto vreme, ona je jedna od boja koje čine da izgledate debelo. Podmuklost boje leži u crvenim tonovima, pa pokušajte da je ne mešate saružičastim ili tamnocrvenim stvarima, a izbegavajte i kombinacije sa toplim tonovima. Idealan saputnik za lila može biti klasična plava i mirna zelena.
Limeta i menta Pored smirenosti i svežine, ove nijanse zelene daju volumen, pa ne bi trebalo da iih nosite često. Dobre su kao dopuna primarnim bojama, kao što su bor zelena ili boja vina. Haljini u nijansi mente dodajte plavi sako, a bluzi od limete pantalone u malahitnim tonovima.
Naravno, niko vas ne može sprečiti da koristite ove složene boje u svom izgledu ako čine da se vi osećete lepom i dodaju vam samopouzdanje.  Ali nemojte preterati – pokušajte da ih uravnotežite neutralnom odećom.
Anna Zhuk/istock/gettyimagesplus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.