Пуно смеха, суши, поклони и добра забава овог четвртка у Новом Саду! (четвртак, 22. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 08:00

Пуно смеха, суши, поклони и добра забава овог четвртка у Новом Саду! (четвртак, 22. фебруар)

Четвртак волимо зато што то значи да је петак и крај радне недеље ту на дохват руке. Међутим, овај фебруарски четвртак обећава много, толико тога се дешава у Новом Саду. Пуно смеха и добрих представа пре свега! Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује у Новом Саду овог четвртка. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Овај четвртак ће бити осетно топлији. Минимална температура биће 4, а максимална дневна температура 18 степени.
Представљање књиге „Чуваркућа Звонко и ја” ауторке Јелене Сентомашки (Јелене Звездане) одржаће се у четвртак, 22. фебруара, у 17 часова, на Дечјем одељењу Градске библиотеке у Новом Саду, у Дунавској 1.
Фото: Facebook.com Збирка прича намењена је деци узраста од пет до осам година, али и свима који имају потребу да „отворе врата магији, чаролији и свим предивним чаробним бићима која једва чекају да буду виђена и вољена”.
Први Anime Night у овој години у биоскопу Arena Cineplex обрадоваће све љубитеље јапанског анимираног филма. На биоскопско платно вечерас стиже филм „Убица демона – Хашира порука“, а тим поводом организовано је тематско вече уз поклоне и суши послужење. Фото: Cinaplex У холу биоскопа Arena Cineplex очекују вас кувари ресторана „Tokio Sushi“ који ће послужити своје укусне сушије. Најсрећнији посетиоци добиће на поклон аниме фигуре које је обезбедио „Game centar“, а од бренда „Thready“ дуксеве премиум квалитета инспирисане овим аниме филмом.
Тањиро тражи Химејиме за ригорозну обуку како би постао члан Корпуса убице демона. У међувремену, немилосрдни господар демона Музан наставља своју потрагу за Незуко и Убујашики. Припремите се за интензивну обуку, битке и почетак следец́ег поглавља на Тањировом путовању.
Романтична комедија „Како сам се надала добро се нисам удала“ у 20:оо часова на Спенсу. Романтична комедија „Како сам се надала добро се (ни)сам удала“ са нашим прослављеним комичарима, Наташом Аксентијевић и Пеђом Дамњановићем, у главним улогама говори на духовит и допадљив начин о животном путу једне сасвим обичне жене у потрази за савршеном љубављу и типичним мушкарцима које је на том путу сусретала.
Фото: new.gigstix.com Духовит и помало трагикомичан текст Душана Јанковића подсећа све нас на свакодневне проблеме, изазове и велика задовољства кроз које у потрази за идеалном везом пролазимо.
Представа која ће вас терети до суза, што од смеха што од сентименталности гарантује одличан провод после кога ћете се сигурно осећати добро и схватити да без обзира кроз шта сте пролазили у животу нисте погрешили.
У Српском народном позоришту можете погледати две представе: Представа „Копелија“ од 19:00 часова Представа „Ревизор“ од 19:00 часова И у Позоришту младих смех је данас загарантован уз две представе: Представа „Дебела“ од 18:00 часова Представа „Ташта не прашта“ од 19:30 часова Уживајте!
Sećate li se šta se sve nalazilo na mestu gde je danas Tržni centar Promenada? Mnogi pamte teniske terene, a zaboravljaju šta se pre toga nalazilo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пуно смеха, суши, поклони и добра забава овог четвртка у Новом Саду! (четвртак, 22. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.