10 najtraženijih mesta za putovanje u 2020. godini

Izvor: 011vodič.com, 13.Jan.2020, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najtraženijih mesta za putovanje u 2020. godini

Google je objavio najtraženija mesta za putovanje u 2020. godini, a izbor je napravljen analizom pretraga za hotelski smeštaj od januara do decembra 2019, jer su ljudi već tada zakazivali za 2020. godinu.
Foto: Shutterstock
Nakon ove analize, podaci su upoređeni sa onim iz 2018. godine nakon čega su destinacije rangirane na osnovu porasta potražnje.
Na prvom mestu je izdvojen Da Nang, obalski grad Vijetnama, na drugom finansijski centar Brazila Sao Paolo, a na trećem je Seul >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Južnoj Koreji.
Google je uveo i mogućnost pretrage za one koji su fleksibilni kada se radi o datumima za putovanje omogućujući da pronađu najjeftinije ponude u određenoj oblasti u koju žele da putuju.
Turistima je omogućena i opcija When to visit (Najbolje vreme za posetu) gde im je prikazana vremenska prognoza, gužve i raspon cena u toku godine, a postoji i opcija What you’ll pay (Koliko ćete platiti) koja prikazuje koliko je cena niža ili viša nego inače, piše “The Independent”.
1. Da Nang, Vijetnam

2. Sao Paolo, Brazil

3. Seul, Južna Koreja

4. Tokio, Japan

5. Tel Aviv, Izrael

6. Marsej, Francuska

7. Beč, Austrija

8. Bangkok, Tajland

9. Dubai, UAE

10. Pert, Australija


Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Volkswagen blago povećao isporuke u 2019. godini

Izvor: AutoBlog, 13.Jan.2020

Nemački automobilski div Volkswagen (VW) je objavio da je prošle godine isporučio nešto više automobila nego u 2018. zahvaljujući uzletu potražnje za brendom VW pred kraj godine. Još u novembru VW je zaostajao za brojem isporučenih vozila u 2018. da bi zahvaljujući skoku kineske potražnje...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.