Yamaha najavila novu zver VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 14:40

Yamaha najavila novu "zver" VIDEO

Yamaha je objavila novi tizer video u kom predstavljaju novi sjajni motocikl.

Nedavno smo čuli glasine da Yamaha sprema novi MT-09 motocikl, a sada su se svojski potrudili da naprave tizer video snimak koji najverovatnije najavljuje njihovu novu zver.

Naravno, iz video snimka ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da li se radi o MT-09 ili nekom drugom modelu, pa ćemo poštovati odluku Yamahe da ostanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << misteriozni.

Po brojnim forumima i internet komentarima smo videli da nije mali broj ljudi koji je ubeđen da je to MT-09 koji se najavljuje, a priča se da će motocikl dobiti novi agregat zapremine 890 kubika, što je 5% veći kapacitet u poređenji s prethodnom rednom trocilindarskom jedinicom.

To će se odraziti i na maksimalnu snagu, koja bi mogla da se poveća na 120 KS.

Više informacija očekujemo uskoro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.