Vranjanci pobednici  „Pažljivkove smotre“

Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci pobednici „Pažljivkove smotre“

VRNJAČKA BANJA-VRANJE

U Vrnjačkoj Banji u nedelju održano je Republičko takmičenje o bezbednosti u saobraćaju pod nazivom  „Pažljivkova smotra“.

Učenici OŠ  „Branko Radičević“ iz Vranja u kategoriji prvog razreda osvojili su prvo, a đaci drugog razreda iste škole treće mesto.

Mališani iz vrtića  „Dečja radost“ iz Vranja u kategoriji predškolaca osvojili su drugo mesto.

Igor Milanović, član Saveta za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saobraćaja je izjavio da ovoj uspeh pokazuje da je Vranje jedna od najuspešnijih lokalnih samouprava u bezbednosti u saobraćaju, a naročito u radu sa decom.

„Pored porodice koja je najbitnija u formiranju stavova, veoma je bitna podrška škola i vrtića za pravilno učestvcovanje u saobraćaju“, kaže Milanović.

Cilj ovog takmičenja bio je da najmlađi provere i unaprede svoje znanje o bezbednom učešću u saobraćaju. Organizovano je pod pokroviteljstvom Saveta za bezbednost u saobraćaju i Agencije za bezbednost u saobraćaju uz podršku Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja.

Na Republičkom takmičenju osim predstavnika iz Vranja, učestvovala su i deca iz Temerina, Čajetine i Vrnjačke Banje.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.