U Vrnjačkoj Banji obeležen Dan fizioterapeuta

Izvor: RTS, 07.Sep.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vrnjačkoj Banji obeležen Dan fizioterapeuta

Međunarodni dan fizioterapeuta, obeležen je u Vrnjačkoj Banji ispred Termomineralnog kupatila, javnim časom "Pokretom do zdravlja", koji su vodili profesori fizičkog vaspitanja i fizioterapeuti Specijalne bolnice "Merkur". Po broju vežbača, rekorde obaraju iz godine u godinu.
Vežbali su svi - od predškolaca, zaposlenih, gostiju, meštana, stručnog osoblja, do prolaznika.

Fizička >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << aktivnost, uz svakodnevne šetnje, doprinosi očuvanju zdravlja i kvalitetnijem načinu života.
"Trideset minuta je, ako do sada ništa niste radili, zaista dovoljno", ističe Nataša Miličić, fizioterapeutkinja. "Svakako se možete obratiti fizioterapeutu za neke detaljnije savete."
"Imamo za cilj ne samo da promovišemo tu fizičku aktivnost, već i da ljudi implementiraju te zdrave navike, da ih unesu u svoju svakodnevicu. Možemo da kažemo da je prošle godine bilo između 300 i 400, a ove godine procene su da je broj mnogo veći", kaže Bojana Beljić, iz Vrnjačke Banje.
Specijalna bolnica "Merkur" javni čas fizičke aktivnosti organizovala je povodom Međunarodnog dana fizioterapeuta.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.