VIDEO: Novi spot za duet Jelene Rozge i Željka Samardžića

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Novi spot za duet Jelene Rozge i Željka Samardžića

Nakon premijernog izvođenja pesme "Ima nade" 22. maja na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj banji, Jelena Rozga i Željko Samardžić su objavili i novi spot za pomenutu pesmu.

Pred nekoliko hiljada ljudi u Vrnjačkoj banji, Jelena i Željko su plasirali novi hit, koji se uveliko preslušava.

Snimanje spota se odvijalo u Splitu, na nekoliko lokacija.

Pogledajte spot za pesmu "Ima nade", za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji se predpostavlja da će biti hit ovog leta.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/WPPGF3xm3NI?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerWPPGF3xm3NI", "ytplayerWPPGF3xm3NI", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerno pogledajte spot za duet Jelene Rozge i Željka Samardžića

Izvor: Tracara.com, 27.Maj.2010, 11:13

Dvoje pevača svoju su duetski pesmu premijerno izveli na nedavno održanom Radijskom festivalu. Sada imamo prilike da pogledamo i spot za pesmu 'Ima nade', koju pevaju Željko Samardžić i Jelena Rozga. Spot je sniman uglavnom u Splitu, pa pogledajte kako to izgleda..

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.