Kerber blokirao Vrnjačku Banju! (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Jul.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kerber" blokirao Vrnjačku Banju! (VIDEO)

Nastup grupe "Kerber" prve večeri muzičkog festivala "Banja 2011" izazvao je najveće interesovanje posetilaca!

Prvo polufinale šestog festivala zabavne muzike "Banja 2011" održano je u sredu veče na trgu Promenada u Vrnjačkoj Banji, a posetilo ga je između 15.000 i 20.000 ljudi! Najzapaženiji nastup imala je grupa "Kerber".

Osim što je deset polufinalista izborilo učešće na finalnoj večeri, veliku pažnju publike izazvao je i nastup finalista >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muzičkog šoua "Srećna zvezda", prenosi Press. U takmičarskom delu programa poseban utisak ostavila je pevačica Mirjana Milosavljević, čiju je pesmu "Kada nebo suzu pusti" publika ispratila ovacijama.

"Kerber" na festivalu u Vrnjačkoj Banji! (VIDEO)

Goca Tržan i Kerber na karnevalu!

Vlasnik Fejsbuka zamalo vegetarijanac

Nastup niškog benda "Kerber", na kraju programa, izazvao je pravu euforiju među okupljenima. Popularni rokeri izveli su nekoliko svojih legendarnih hitova među kojima su i "Ratne igre" i "Kad ljubav izda".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Željko Vasić trijumfovao na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Story, 15.Jul.2011

Pop pevač Željko Vasić sa pesmom Okrenuću svet, pobednik je šestog po redu festivala zabavne muzike Banja 2011 Dunav osiguranje čije finale je održano preksinoć

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.