Zločinu u Bujkovcu predhodila svađa oko mušmule

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zločinu u Bujkovcu predhodila svađa oko mušmule

VRANJSKA BANJA/VRANJE – Nezapamćenom zločinu u selu Bujkovac kod Vranjske Banje predhodila je prema rečima svedoka svađa oko mušmule.

Dragan Tasić (72) iz sela ovog sela hicima iz lovačke puške ubio je svoje rođake Đurđicu Cvetković (85) i njenu ćerku Mirjanu Jović(54).

Mirjana je krenula kod komšinice kako bi ubrala mušmulu, a Dragan je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nakon kraće rasprave ispalio nekoliko hitaca u nju, nesrećna Mirjanina majka krenula je kad je čula pucnje u pravcu ćerke, ali je ubica pucao i nju, pa je pala mrtva na dvadesetak metara od ćerke.

Tasić je 11.metkom presudio sebi. policija i istražni organi izvršili su uvićaj, a više detalja biće saopšteno nakon završetka obdukcije koja je zakazana za sutra.

(kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Puškom ubio rođake zbog mušmule

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2015

DRAGAN Tasić (72) iz sela Gornji Bujkovac, hicima iz lovačke puške ubio je svoje rođake Đurđicu Cvetković (85) i njenu ćerku Mirjanu Jović (54). Sudeći prema rezultatima istrage i svedočenju ostalih rođaka, do svađe koja je prethodila ubistvu došlo je zbog mušmule. Istražne ekipe iz tužilaštva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.