Završen konkurs grada za socio – humanitarne projekte

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen konkurs grada za socio – humanitarne projekte

VRANJE – U maloj  sali Skupštine grada danas su potpisani ugovori  o finansiranju ili sufinansiranju programa i projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada od javnog interesa za 2014.godinu.

U ime grada ugovore je sa predstavnicima Nevladinog sektora  potpisao gradonačelnik Zoran Antić. Ukupno je izdvojeno 21.229.000 dinara za realizaciju 22 projekta, a pet projekata nije ispunjavalo kriterijume iz konkursa.

Prema rečima člana Gradskog veća Branimira Stojančića, početkom naredne godine biće raspisan novi konkurs za implementaciju projekata socio humanitarnih organizacija.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.