Izvor: JUGpress.com, 04.Avg.2021, 10:21

Zavetnici pozvali radnike Geoksa da tuže

VRANJE

Okružni odbor Srpske stranke Zavetnici pozvao je rdanike Geoksa da tuže tu firmu za isplatu dugovanja.

Ova stranka je saopštila da ” pruža punu podršku svim bivšim radnicima prevarantske firme Geoks iz Vranja finansirane našim parama punih pet godina!

Zahtevi radnika za isplatu zaostalih zarada i otpremnina su opravdani i na zakonu zasnovani! Podržavamo proteste, ali oni ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rešiti njihove probleme, već svaki radnik mora podneti tužbu nadležnom sudu sa zahtevom za isplatu dugovanog od prevarantske firme Geoks dok ima novac na računu i pre nego što pobegne!

Nemojte da verujete praznim i lažnim obećanjima o svespasenju 15.09.2021.g. već sami zaštitite svoja prava u okviru zakonskog postupka pred Osnovnim sudom u Vranju!

Zavetnici su uz vas i spremni na svaku vrstu pomoći protiv udruženih prevaranata Geoksa i Vlade Srbije koja je bacila 15 miliona evra naših para u ovaj, od početka, promašeni projekat”, navodi se u saopštenju Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.