Izvor: JUGpress.com, 10.Feb.2022, 19:26

Zaražena još 251 osoba u Pčinjskom okrugu

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE

Testirano je 661 lice i kovid infekciju ima još 251 osoba na području Pčinjskog okruga..

Vranje ima dva slučaja zaraze manje nego prethodnog dana, dakle 135 inficiranih. I u pojedinim opštinama je manji broj zaraženih u odnosu na poslednji presek, kao što je to slučaj u Bujanovcu, gde su evidentirane 33 osobe sa koronom, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za 12 manje nego juče.

U Surdulici su 24 zaražena, Vladičinom Hanu i Preševu je po 20 novih slučajeva, Bosilegradu 10 i Trgovištu devet, saopštio je zvanično Gradski štab za vanredne situacije.

U Kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 402 pregleda, od kojih je 137 prvih. U Dečjoj kovid ambulanti obavljeno je 40 pregleda i urađena su 32 antigenska testa. Na korona virus pozitivno je 15 dece i svi su škoskog uzrasta.

Prema podacima Zdravstvenog centra Vranje, hospitalizovan je 101 pacijent koji imaju upalu pluća. Na kiseoniku je 58 osoba. U poslednja 24 časa i pored svih napora lekara bitku sa korona virusom izgubio je jedan pacijent.

Na bolničko lečenje, juče je primljeno sedam pacijenata, a otpušteno pet. U kovid bolnicama slobodno je 57 postelja.

Od početka imunizacije zaključno sa jučerašnjim danom u Vranju su date ukupno 118.433 doze svih vakcina. Juče je imunizovano 28 građana Srbije i Severne Makedonije, saopšteno je iz Zdravstvenog centra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.