Zaplenjeno 65 kilograma ekstazija

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 65 kilograma ekstazija

Policija je u Beogradu zaplenila 65 kilograma sintetičke droge ekstazi, vredne 250.000 evra, i uhapsila jednu osobu iz Vranja zbog sumnje da je prodavao tu vrstu narkotika, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sintetička droga u tabletama pronađena je u dva torbe u gepeku "audija" aranđelovačke registracije, kojim je upravljao osumnjičeni, navodi se u saopštenju.

Tablete su pravougaonog oblika, narandžaste >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << boje, sa utisnutom krunom, naveo je MUP dodavši da se sumnje da se radi o sintetičkoj drogi "ekstazi MDMA", čija je vrednost na ilegalnom tržištu oko 250.000 evra".

Osumnjičeni Đ.G. će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.