Zakazana sednica Skupštine grada

Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazana sednica Skupštine grada

VRANJE

U Vranju će, u utorak, 6. decembra, zasedati lokalni parlament.

Dnevnim redom predviđeno je razmatranje rebalansa budžeta za 2016. godinu. To je neophodno jer je došlo do gašenja javnih preduzeća „Direkcija za izgradnju i razvoj“ i „Skijulište Besna kobila“, čije obaveze prema zakonu sada preuzima grad.

Gradski odbornici bi trebalo da usvoje i Statut novoformiranog JKP „Parking servis“, kao i da daju saglasnost na Statut Turističke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << organizacije koja preuzima radnike likvidiranog Skijališta.

Na sednici Skupštine grada naći će se i Program podsticaja za razvoj „Slobodne zone“.

Biće izabrani predsednici i članovi nekih skupštinskih tela.

Na dnevnom redu je 17 tačaka.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vranju gase preduzeća al niko ne ostaje bez posla

Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2016

VRANJE..Skupština grada Vranja na poslednjoj sednici donela je odluku o likvidaciji javnih preduzeća „Direkcija za izgradnju i razvoj“ i „Skijalište Besna kobila“, kao i o reorganizaciji “Uprave banje”...To je u skladu sa Zakonom o budžetskom finnsiranju po kome nijedno lokalno javno...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.